Alina Puşcaş, despre bonele pe care le-a avut: "Am luat trei ţepe prin recomandări!"

24 mai 2017 10:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandalul recent în care a fost implicat Adrian Mutu cu bona filipineză a deschis răni mai vechi printre vedetele autohtone care au trecut prin experienţe similare. Prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" de la Antena 1, Alina Puşcaş, mamă a doi copii a povestit că a căutat mult până să găsească o doamnă care să o ajute cu cei mici. Vedeta a ales o bonă internă pentru cei mici, care locuieşte cu ea în casă.

Alina Puşcaş este o mămică fericită şi liniştită după o perioadă de tumult în care nu găsea persoana potrivită care să aibe grijă de copiii ei. Prezentatoarea are un băieţel Alexandru, în vârstă de un an şi nouă luni, şi o fetiţă, Melissa Antonia, de şapte luni. Ca să poată să se întoarcă la job, vedeta a fost nevoită să caute o bonă de încredere şi acest lucru i-a consumat multă energie.  

"Am o bonă internă acum, are 60 de ani şi o cheamă doamna Elena. Suntem mulţumiţi. Am văzut ce s-a întâmplat cu bonele filipineze. Avem şi noi camere de supraveghere. Eu aş face o listă neagră a bonelor în care aceste date despre ele să se centralizeze. Am avut experienţe neplăcute cu alte bone, nu că au furat, dar m-am confruntat cu lipsa de responsabilitate faţă de copil. Eu le-aş interzice să mai facă această meserie. Sunt realmente un pericol dacă nu sunt specializate. Pe bona mea am ales-o prin interviuri, prin agenţii, pentru că am luat vreo trei ţepe, culmea, tot prin recomandare", a spus vedeta la Antena 1.

Prezentatoarea şi-a revenit spectaculos după cea de-a doua sarcină şi a mărturisit că face sport şi are grijă la alimentaţie. Alina Puşcaş formează un cuplu cu medicul stamatolog, Mihai Stoenescu. 

Mai multe