Alina Puşcaş: «Nu-s căsătorită, dar nici cerută!»

15 octombrie 2015 8:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cel de-al optulea sezon al emisunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a prins-o pe Alina Puşcaş (31 de ani) cuplată şi însărcinată. Vedeta a acordat un interviu exclusiv pentru revista OK!, în care a povestit despre schimbările din viaţa ei, de când a devenit mamă şi are o relaţie.

„După naştere mai am de dat patru kilograme jos. Am fost o gravidă agitată şi petrecăreaţă. Cel mai greu a fost în prima lună de la naştere. A trebuit să-mi readaptez tot programul. Am găsit soluţii, pentru că la început n-am avut nici un ajutor. Eram doar eu, Mihai, şi atât. N-am avut pretenţia din partea mamei lui Mihai, pentru că, până la urmă, ultima dată când a pus mâna pe un copil mic a fost acum 41 de ani. Bonele mă recunoşteau, am avut probleme şi îmi cereau bani mai mulţi, cam 1.000 €. Mihai m-a filmat în timp ce năşteam. În noiembrie facem un an de relaţie”, a declarat Alina Puşcaş, în exclusivitate pentru revista OK! 

Ea spune că mai vrea moştenitori. „Aş mai face un copil, dar nu acum, o fetiţă peste doi, trei ani. Deocamdată nu sunt căsătorită şi nici cerută. Dar nu insist, las lucrurile să se întâmple de la sine”, a mai povestit vedeta pentru OK!

Citeşte mai mult pe okmagazine.ro

Mai multe