Alina Pușcaș s-a măritat. Ce rochie a purtat!

17 iunie 2017 22:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Pușcaș, simpatica prezentatoare de la "Te cunosc de undeva", a făcut pasul cel mare și i-a jurat credință veșnică iubitului său, Mihai Stoenescu, de profesie medic stomatolog.

Totul s-a pordus în cea mai mare discreție, alături de cei apropiați. Alina a părut o adevărată prințesă în rochia de roz pudrat, până la glezne și decorată cu flori în zona bustului și a bretelelor. Părul a fost coafat simplu, în bucle lejere, care i-au încadrat perfect chipul pe care a tronat un zâmbet larg.

Mihai, cel care a devenit soțul vedetei Antenei 1, s-a asortat cu aleasa lui și a purtat un papion în aceeași nuanță cu a vestimentației iubitei sale. Buchetul miresei a fost făcut din bujori albi și roz.

Alina și Mihai au doi copii împreună, un băiețel de doi ani și o fetiță născută în luna octombrie a anului trecut. Vedeta și medicul sunt împreună de aproape trei ani și au considerat că este momentul perfect pentru a deveni o familie cu acte în regulă.

La început, Pușcaș a trebuit să accepte că Mihai mai avea o iubită, pe manechinul Cristiana Mitrea, cu care stomatologul a stat patru ani, dar Alina pare că l-a convins că ea este aleasa. Mai mult, bărbatul i-a dăruit și un inel vechi de 100 de ani, cu o mare însemnătate pentru familia sa. Alina a mai fost căsătorită o dată, cu afaceristul Viktor Bieltz.

Mai multe