Alina Pușcaș, vrăjită de un tinerel chipeș la Antena 1

3 noiembrie 2017 14:25   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se ştie deja că Alina Puşcaş şi Adrian Titieni vor filma împreună în noua telenovelă, “Fructul oprit” de la Antena 1, proiect al Ruxandrei Ion, însă Click! a aflat și cine anume va interpreta rolul de Don Juan, care va zăpăci toată distribuția feminină.

Petru Păun e numele noului latin lover din serialul “Fructul oprit”, care va începe în curând la Antena 1. Petru este, la 30 de ani, model de talie internațională, iar recent a mai făcut un pas în evoluția sa profesională, aflându-se la prima experiență actoricească.

Fermecător în viața reală, acesta îl va interpreta pe șarmantul Alex Iova. ”«Fructul oprit» este un proiect nou, primul proiect de acest gen, o provocare pentru mine! Am venit relaxat la casting. Am aflat apoi că este vorba despre un rol important, care mai avea alți 30 de pretendenți. Acum, înregistrând și știind cum sunt primele episoade, mi se pare că rolul acesta parcă a fost făcut pentru mine. Eu mă regăsesc foarte bine în acest personaj, doar că Alex este puțin mai rău. Personajul meu este unul interesant, un băiat de bani gata care la prima vedere pare superficial, dar are multe comori ascunse. Din punct de vedere moral, chiar are niște valori foarte bine așezate! Uite, îmi place foarte mult că are profunzime. Este un băiat care are bunătate interioară și care respectă niște valori morale”, a declarat Alex pentru Click!

Alex Iova va schimba femeile ca pe șosete, căci pentru el totul este un joc. E arogant, neserios, nu știi niciodată ce simte cu adevărat. În spatele imaginii pe care o afișează, Alex este de fapt un om bun, care ascunde o mare suferință. Și-a pierdut părinții într-un accident de mașină, din care el a fost singurul supraviețuitor. Este finul lui Tudor Caragea (personaj interpretat de marele actor Adrian Titieni), iar după ce a rămas orfan, a fost adus de Tudor în familia sa, acesta oferindu-i un cămin. A fost îndrumat spre arhitectură, ca să intre apoi în afacerile familiei.

Produs și regizat de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore și Simona Macovei, inspirat dintr-un celebru roman turcesc, “Fructul oprit” se bucură de echipament de filmare de ultimă generație și de o echipă de producție și distribuție extrem de valoroasă.

Mai multe