Alina Pușcău a dat detalii picante despre viața amoroasă! Ce a învățat din relația cu Vin Diesel

2 august 2015 9:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Modelul i-a cucerit pe americani cu frumusețea și talentul ei. Alina Pușcău (33 de ani) defilat inclusiv pe podiumul Victoria’s Secret și a avut iubiți celebri, precum Vin Diesel (48 de ani), de la care a mărturisit că a avut multe lucruri bune de învățat.

Frumoasa româncă a plecat pe meleagurile americane în urmă cu câțiva ani. Ea a devenit cunoscută prin forțele proprii, dar și prin faptul că a avut un iubit faimos, pe Vin Diesel. Alina este implicată în multe proiecte de calibru și are planuri mărețe pentru viitor. Întrebată despre relația sa cu celebrul actor, manechinul a mărturisit că a avut de învățat de la acesta.

Întotdeauna mi-a zis o chestie că dacă vrei într-adevăr să ajungi sus sau să fii pe drumul tău, trebuie să nu spui la nimeni și într-adevăr să muncești foarte mult. Să lași lumea să vadă ce poți tu să faci”, a declarat vedeta, la Antena Stars.

Alina Pușcău a mărturisit că a avut o copilărie foarte grea și că a plecat de acasa la vârsta de 14 ani pentru a face o carieră în modeling. Vedetei i-a fost foarte greu departe de casă, însă se consideră norocoasă că a ajuns să lucreze cu nume de calibrul din industria filmului. Manechinul a declarat că nu vorbește corect limba română deoarece a părăsit România la o vârstă fragedă, ceea ce a făcut-o să uite gramatica.

„A fost foarte greu pentru mine, dar a fost o opurtunitate să ajung unde sunt acum, să nu regret nimic în viață. Am întâlnit niște oameni extraordinar. Prietenul meu e la Hollywood, am întâlnit oameni din Hollywood, sunt foarte norocoasă și foarte fericită”, a adăugat modelul.

Mai multe