Alina Pușcău, din nou la spital pe perfuzii! Starea modelului, infectat cu varianta Delta, s-a înrăutățit!

2 octombrie 2021 12:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe grele pentru Alina Pușcău (36 ani)! Modelul a ajuns din nou, în cursul serii de vineri, pe patul de spital. Alina Pușcău este în a noua zi de boală, fiind infectată cu Covid 19!

Alina Pușcău a chemat, din nou, ambulanța, vineri seară (1 octombrie), dupe ce starea de sănătate i s-a agravat. Medicii au pus-o din nou pe perfuzii, Alina fiind în acest moment internată în spital.

Alina Pușcău fusese externată de medici în urmă cu două zile când aceștia au trimis-o să se trateze acasă de Covid, din lipsă de paturi. Alina a contactat varianta Delta a virusului de la o prietenă care a venit să o viziteze și care nu știa la acel moment că are boala. Modelul a stat acasă și s-a tratat cu antibiotic timp de o săptămână, însă starea ei s-a agravat.

“Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Am chemat Savarea la 1 și a venit la 8. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!”, a spus Alina Pușcău, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Mai multe