Alina Puşcău, mărturisiri cutremurătoare: "Mama a vrut să mă avorteze de două ori!"

22 ianuarie 2017 14:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Modelul care i-a cucerit pe americani cu frumusețea și talentul ei nu a avut dintotdeauna succesul de care se bucură acum. Alina Pușcău (34 de ani), manechinul care a defilat inclusiv pe podiumul Victoria’s Secret și a avut iubiți celebri, precum Vin Diesel (48 de ani), a mărturisit că în copilărie a asistat la multe scandaluri în familia ei.

Alina Pușcău a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre copilăria ei. Focoasa şatenă a spus că a plecat de acasă la vârsta de 14 ani pentru a face o carieră în modeling, moment în care  i-a fost foarte greu departe de casă. 

"Copilăria mea a fost una foarte grea. Am fost mai mult singură. Mama a avut o viaţă foarte grea şi cu tata şi cu ce se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu. Mi-a zis la vârsta de 14 ani că de două ori a încercat să mă avorteze şi chestia asta m-a afectat foarte mult. Am încercat să scriu un script despre asta doar ca să mă regăsesc. Am încercat şi să nu o judec pentru că oricine poate să fie în situaţia asta. Acest lucru m-a încurajat în viaţa reală şi m-a făcut să nu mai am frică de nimic. Mama a făcut 19 avorturi în total. Nu existau metodele contraceptivele de acum. Eu mi-am despărţit părinţii. I-am spus mamei că dacă se desparte de tata îi cumpăr casă. I-am cumpărat. Tata a murit cu şase ani în urmă. El a vrut să mai vorbească cu mine, dar eu nu i-am dat şansa. Îmi pare rău acum. Părinţii mei se certau din cauza băuturii. Am văzut violenţă şi când am crescut mi-am dat seama că aceste amintiri m-au făcut să mă pierd, să nu mai am încredere în mine", a povestit emoţionată Alina Puşcău.

Românca a avut ocazia să lucreze cu nume de calibrul din industria filmului şi să se iubească cu vedete de la Hollywood.  

Mai multe