Alina Radi n-are noroc în dragoste: "Nu mi-am găsit alesul"

9 aprilie 2015 22:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

Alina Radi (27 de ani) este, în continuare, în aşteptarea lui Făt Frumos. Cântăreaţa de muzică populară va petrece Paştele împreună cu familia, la Timişoara, şi va merge la biserică de Înviere, aşa cum îi stă bine unui bun creştin.

Alina Radi şi-a cam pierdut încrederea în bărbaţi, aşa că sărbătorile pascale o vor prinde doar alături de familie. Momentan, cântăreaţa de muzică populară este singură şi aşteaptă cu nerăbdare să devină mătuşă. Sora ei va aduce pe lume, în curând, o fetiţă pe care o va creştina chiar ea. De altfel, Alina are experienţă de naşă, botezând până acum patru copii: doi băieţei şi două fetiţe.

"Sunt singură de Paşte, nu mi-am găsit încă alesul. O să stau cu familia mea, la Timişoara, o să gătesc... Voi sta şi cu sora mea, care este însărcinată cu o fetiţă. După Înviere o să petrec, aşa cum face tineretul de obicei", ne-a declarat Alina Radi, în excusivitate.

Cât despre viaţa personală, artista mărturiseşte că şi-a pierdut încrederea în bărbaţi, motiv pentru care nu este implicată într-o relaţie. "Momentan sunt singură. Îmi doresc o familie, dar mi-e foarte greu să am încredere în bărbaţii din ziua de azi", ne-a mai spus cântăreaţa de muzică populară.

Mai multe