Alina Radi, sexy într-un loc destinat exclusiv bărbaţilor! Cum a pozat

5 iulie 2018 15:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă vă întrebaţi ce se ascunde în spatele costumului tradiţional, pe care Alina Radi îl afişează pe scenă, se pare că aţi găsit răspunsul: o siluetă sexy, pusă în evidenţă de haine pe care artista nu le îmbracă în mod normal la evenimente. Şatena a fost protagonista unei şedinţe foto în care şi-a expus picioarele lungi şi tonifiate pe scaunul unui bărbier din Timişoara, oraşul ei natal.

Alina Radi nu se pricepe doar la cântat. Ea a cochetat cu modellingul şi zâmbeşte frumos aparatului de fotografiat. Imaginile surpinse recent într-un salon din Timişoara, dedicat exclusiv bărbaţilor, ne-au convins că artista este bună de reclamă. Interpreta de muzică populară a vrut să-şi ajute vărul în afaceri şi a pozat provocator pentru a-i atrage pe domni să calce pragul salonului.

În imagini, Alina este întinsă pe scaunul bărbierului, pe care îl lasă să-şi dovedească priceperea. 

Convins de focoasa şatenă, devenită imagine a salonului din Timişoara, a fost şi Emil Mitrache, alias "Americanu", celebrul actor din serialul "La Bloc", care timp de 16 ani nu a mai apelat la un frizer sau la un stylist, pentru că nu a mai avut motive să o facă. Acum, fosta vedetă de la pro Tv s-a lăsat pe mâna specialiştilor pentru a-şi aranja barba, printr-o metodă veche, cea a prosopului cald, folosită în saloanele de lux.  

Mai multe