Alina, ţi-e frică să dormi singurică? Ce face soţia lui Borcea în timp ce afaceristul e în puşcărie

2 iulie 2014 23:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nici patru luni nu au trecut de când soţul ei a intrat la puşcărie, că Alina Borcea (30 de ani) simte deja lipsa unui bărbat în casă. Mai ales că nu e deloc uşor să fii femeie fără nici un ajutor. De frica hoţilor a şi luat măsuri: şi-a blindat casa cu camere video, iar la stradă are barieră.

Cu Cristi Borcea (44 de ani) după gratii, Alinei îi e din ce în ce mai greu să se descurce. Pe lângă faptul că se ocupă de creşterea băieţelului şi de afacerile fostului boss de la Dinamo, manechinul trebuie să aibă grijă şi de reşedinţa luxoasă din Pipera.

Deşi stă la 50 de metri de vila lui Gigi Becali, care este păzită non-stop de bodyguarzi, Alina şi-a luat şi ea măsuri de precauţie. Fotoreporterii Click! au surprins-o luni pe nevasta lui Borcea la volanul bolidul ei, un Porsche Panamera Turbo, în valoare de 160.000 de euro. Şi cu o aşa bijuterie, nici nu-i de mirare că se teme pentru siguranţa ei.

După ce a făcut câteva cumpărături, nevasta lui Borcea a plecat spre casă. Pe străduţa unde-şi are vila s-a montat mai nou o barieră, care permite accesul doar celor de-ai casei. Pe gardul casei, Alina şi-a montat mai multe camere de securitate care s-o păzească de musafiri nepoftiţi.

Mai multe