Alina Vidican i-a făcut vrăji lui Cristi Borcea, pentru a deveni soţia lui?

6 ianuarie 2016 23:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Detalii neştiute de nimeni ies acum la iveală din căsnicia lui Cristi Borcea cu Alina Vidican. Vrăjitoarea Vanessa a fost prezentă miercuri seară (6 ianuarie) în platoul emisiunii ''Wowbiz'', de la Kanal D, unde a susţinut că actuala soţie a lui Borcea a apelat la magia neagră pentru a-l face pe fostul şef de la Dinamo să o părăsească pe Mihaela Borcea şi să o ia pe ea de soţie.

Două vrăjitoare aruncă bomba în marele scandal în care este implicat Cristi Borcea. Vrăjitoarea Vanessa a susţinut că Alina Vidican, actuala soţie a lui Cristi Borcea, a apelat la cea mai renumită vrăjitoare din Timişoara, Valentina, cu aproape şapte ani în urmă. Mai apoi, blondina s-ar fi ''ocupat'' de viaţa de cuplu a soţilor Borcea. Vanessa a mai dezvăluit că Alina Vidican a venit însoţită de mama ei, Mariana, şi a cerut să facă farmece pentru ca Borcea să pună punct mariajului cu Mihaela.

''Mi-a cerut să fac un ritual pentru ca Borcea să se despartă de Mihaela şi să fie împreună cu ea. A dorit să îi dea locul pe care îl voia ea. A venit la mine pe vremea când era încă amantă, acum vreo 6 ani jumătate. A fost la Timişoara cu mama ei. Prima oară şi-a dat în cărţi, apoi, la o lună, a venit cu fotografii cu doamna Mihaela şi copiii dânsei, haine de ale lui Cristi Borcea. Mama ei nu prea era de acord, dar a susţinut-o în cele din urmă. Ea voia să fie cu el neapărat. I-am zis că mai mult de 7 ani nu pot să îi fac. Ea a avut mai multe episoade de ceartă cu el. Cristi Borcea nu era decis să se despartă de Mihaela şi să o ia pe ea de soţie. I-am zis că dacă nu îi este sortit, nu o să dureze. Mi-a zis să îi fac pe şapte ani, că mai târziu va şti ea cum să îl controleze'', a mărturisit vrăjitoarea Valentina, în direct la Kanal D.

Vanessa a dezvăluit că a vorbit şi cu Mihaela Borcea, după ce a aflat că a fost otrăvită cu mercur, în urmă cu 5 ani: ''Am stat de vorbă şi cu Mihaela Borcea, e o femeie extraordinară. Nu a vrut să facă nimic, farmece sau vrăji. M-a întrebat ce e cu argintul viu, mercurul care i-a fost depistat în corp. Mi-a mărturisit că soţul ei s-a schimbat complet, că nu îl mai recunoaşte. Tot mercurul a fost trimis într-o cantitate mare şi atunci a fost afectat şi Cristi Borcea''.

Vrăjitoarea Valentina a ţinut să precizeze că Alina Vidican îi doreşte răul copilului nenăscut al Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea: ''Am auzit că Alina ar fi sunat-o pe Valentina şi a blestemat-o pe aceasta să aibă un copil monstru'', a mai spus aceasta.

Celle două vrăjitoare au adus şi probe compromiţătoare în acest sens, pentru a demonstra că Alina a fost la ele. Au venit la emisiune cu un coş plin de hainele lui Cristi şi fotografii cu Mihaela Borcea şi copiii ei, pe care se presupune că le-ar fi adus personal chiar Alina Vidican. Toate fotografiile cu familia Borcea şi lucrurile personale ale lui Cristi erau însemnate: ''Lucrurile sunt înnodate pentru că aşa se face în magia neagră. Puloverul lui Cristi e înnodat pentru că a fost descântat''.

Mai multe