Alina Vidican l-a trecut pe Borcea la capitolul «diverse». S-a întors în România ca să-l umilească

29 septembrie 2017 9:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristi Borcea şi Alina Vidican au divorţat, în luna noiembrie a anului trecut, punând capăt unui mariaj de cinci ani. Blonda s-a întors din Miami şi a defilat cu urmele unui tatuaj care i-a fost dedicat fostului soţ.

Pentru fostul model, Cristian Borcea a rămas istorie și, după ce i-a spus-o verde în față, a luat o decizie care a cântărit mai mult decât o mie de cuvinte: şi-a şters tatuajul cu chipul lui de pe braţul stâng. Chiar dacă au mai rămas încă urme, Alina este foarte mândră de gestul ei şi a ţinut să arate asta în mod explicit la întoarcerea în România. Ea a venit să-şi viziteze părinţii, ocazie pe care a exploatat-o ca să arate, printr-o poză, că nu o mai urmăreşte trecutul cu Borcea.

Deși a suferit crunt după ce a aflat că soțul o înșală cu Valentina Pelinel și a picat într-o depresie fără margini care a trimis-o pe mâna medicilor când a venit și vestea sarcinii rivalei, blonda este pregătită să încheie capitolul Borcea o dată pentru totdeauna. Ea se concentrează acum pe îngrijirea celor doi copii şi pare că nu o mai interesează deloc trecutul. 

Mai multe