Alina Vidican s-a "vindecat" după divorţul de Cristi Borcea? Ce mesaj a primit de ziua ei

27 martie 2017 13:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Separarea de Cristi Borcea a lăsat urme adânci în sufletul Alinei Vidican, care a încercat timp de un an să-şi recucerească bărbatul prin toate mijloacele. A negociat termenii divorţului de peste Ocean şi s-a retras din căsnicia cu fostul acţionar de la Dinamo. Recent, Alina a fost surprinsă din nou cu zâmbetul pe buze, la aniversarea de 33 de ani, o persoană dragă ei reuşind să-i ridice moralul şi să o facă să se simtă extraordinar.

Alina Vidican a tras cu dinţii de mariajul cu Cristi Borcea, dar fostul acţionar de la Dinamo avea deja alte planuri cu Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit vara trecută al şaptelea moştenitor. Deşi tristeţea de pe chipul ei la momentul când a aflat de sarcina rivalei sale părea că nu se va şterge vreodată, iată că la patru luni de la separarea oficială şi în acte, blonda a găsit puterea să se adune şi să meargă mai departe de dragul celor doi copii ai ei, un băiat, George Alexandru, de patru ani şi zece luni, şi o fetiţă, Gloria, de un an şi jumătate. Un mesaj din ţară venit de la cea mai dragă fiinţă i-a făcut aniversarea şi mai frumoasă.

"La mulţi ani, iubita mamei şi multe zâmbete de bucurie! Un buchet cules din grădina sufletului meu pentru tine. Ziua să-ţi fie binecuvântată de cadouri multe, bucurii, multa iubire şi cele mai frumoase vise să prindă viaţă, iubire şi lumină! Dincolo de cuvinte, timp şi distanţă...zâmbet şi culoare, de ziua ta!", i-a transmis Mariana Vidican fiicei ei aflate la mii de kilometri distanţă, în America, acolo unde s-a mutat după divorţ.    

Cristi Borcea şi Alina Vidican au încheiat actele de separare, în luna noiembrie, la notar, punând capăt unui mariaj de 5 ani. Cristi Borcea îşi ispăşeşte pedeapsa de şase ani şi patru luni de închisoare la care a fost condamnat în "Dosarul transferurilor" la penitenciarul Jilava.

Mai multe