Almăşan, de ce nu ieşi la plimbare cu iubitul?

3 mai 2015 20:26   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele zece zile de arest la domiciliu par să-i fi redeschis miliardarului timişorean Georgică Cornu pofta de viaţă. Click! l-a surprins pe iubitul Marinei Almăşan la plimbare prin Bucureşti. Fără vedetă, dar cu fiica de mână.

De Paşte, Almăşan a fost cea care a bătut drumul până în Banat, acum este rândul lui Georgică să-i întoarcă vizita. Omul de afaceri a venit însoţit de fiica sa, Georgiana (16 ani), pentru a-şi petrece alături de vedeta TVR minivacanţa de 1 Mai. Almăşan i-a găzduit în apartamentul cochet din Dorobanţi, unde de altfel a locuit şi împreună cu Victor Socaciu.

Când a fost vorba însă să iasă la plimbare, Marina a preferat „discreţia”. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe Cornu în urmă cu două zile făcând un adevărat tur de forţă prin Capitală alături de fiica lui: muzeul Antipa, o cafenea din Centru şi apoi plimbare.

Relaţiile dintre Georgică Cornu (59 de ani) şi Marina Almăşan (48 de ani) s-au ”înteţit” după ce miliardarul a trecut de un hop important. El a fost acuzat de procurori că a fraudat statul cu circa 9 milioane de euro. După zece zile de arest la domiciliu, a fost plasat sub control judiciar şi, deşi trebuie să se prezinte săptămânal la Poliţie, poate pleca din localitate.

Mai multe