Am aflat cauza morții Stelei Popescu. A făcut atac cerebral!

24 noiembrie 2017 11:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Potrivit unor surse ale ziarului Click!, regina comediei românești ar fi murit din cauza unui atac cerebral suferit cu 12 de ore înainte să fie găsită.

După o noapte întreagă înc are s-au vehiculat tot felul de ipoteze, iată că s-a aflat motivul decesului regretatei artiste. Potrivit unor surse ale ziarului Click!, Stela Popescu a suferit un atac cerebral masiv, adică creierul îi era indundat în sânge.

Mai mult decât atât, acesta s-ar fi produs cu 12 ore înainte ca trupul ei neînsuflețit să fie găsit. Aceleași surse autorizate spun că este posibil ca accidentul vascular să se fi produs în urmă cu 2-3 zile.

Primele simptome ale unui anevrism, spun unii, s-ar fi văzut chiar cu două zile înainte de producerea acestei tragedii, moment în care Stela Popescu a urcat pe scena unui eveniment monden și a ținut un discurs ușor incoerent și afișa o stare de slăbiciune fizică vizibilă. 

În această dimineață, polițiștii criminaliști au revenit la domiciliul regretatei artiste.  

Stela Popescu, care peste o lună ar fi împlinit 82 de ani, a fost găsită moartă, joi, în locuinţa sa, de către fiica sa adoptivă, care a sunat la 112.

La faţa locului au fost trimise două echipaje SMURD (tip B şi C), însă actriţa era decedată, nemaiputând fi făcute manevre de resuscitare.

Poliţia Capitalei a a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă. Dosarul penal a fost deschis de către Serviciul Omoruri.

"Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe langa Tribunalul Bucureşti", a precizat Poliţia Capitalei.

Surse din rândul anchetatorilor spun că rudele le-au declarat poliţiştilor că actriţa suferea de diabet, fără a fi cunoscută cu alte boli.

Mai multe