Am aflat cine este bărbatul misterios cu care Ana Maria Mocanu s-a giugiulit

14 iunie 2016 13:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Maria Mocanu şi-a extins lista de pretendenţi după ce sâmbătă (11 iunie) a dansat într-un club din Spania. Invitată specială şi prezentată ca o divă, asistenta păcătoasă s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a plecat acasă cu un bacşiş consistent plus onorariul stabilit, de o mie de euro.

La finalul serii, Ana Maria a îmbinat utilul cu plăcutul şi după cele aproape trei ore pe care le-a petrecut pe ringul de dans, roşcata s-a relaxat la un pahar de şampanie.

Şi se pare că nu a stat singură, în club, ci în compania unui bărbat. În fotografiile în posesia cărora Click! a intrat asistenta apare în braţele unui tânăr, însă acestuia nu i se vede chipul.

Surse din anturajul vedetei tv vorbesc însă despre o apropiere mai mult decât prietenească între asistentă şi impresarul maneliştilor, Florin Bamboo, cel care de altfel a şi invitat-o în Spania. Nu ar fi exclus ca între cei doi să se înfiripe o frumoasă poveste de dragoste, căci avem de-a face cu doi protagonişti singuri şi lipsiţi de alte obligaţii.

Idila nu a fost confirmată de niciunul dintre ei, însă asistenta tv s-a dat deja de gol. Eanu a putut să stea departe de impresar şi i-a trimis pupici virtuali pe Facebook direct din România. 

Mai multe