Am aflat cine este iubitul tinerel al Crinei Matei!

15 iulie 2016 11:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Crina Matei este îndrăgostită şi îşi trăieşte povestea de dragoste în văzul lumii. Actriţa, care se apropie în această iarnă de vârsta de 45 de ani, arată ca o adolescentă, iar anii din buletin nu o împiedică să aibă fluturaşi în stomac. Fotoreporterii Click! au surprins-o la malul mării în compania iubitului tinerel, pe care l-a ţinut tot timpul de mână.

Crina Matei nu are gusturi rele la bărbaţi. Blondina s-a afişat pe Litoral cu noul ei iubit, un fotomdel despre care Click! a aflat că urcă pe podium pentru a-i prezenta colecţiile stilistei Adina Buzatu. Actriţa se iubeşte cu Bogdan, iar povestea lor, deşi este la început de drum, pare să fie cât se poate de serioasă. Cu o constituţie atletică, bărbatul lângă care a fost surpinsă Crina Matei este de profesie fotomodel, dar şi stundet al unei facultăţi de prestigiu. Surse din preajma actriţei au dezvăluit pentru Click! că Bogdan studiază Ştiinţe Politice.

Weekend-ul trecut, Crina şi noul ei iubit au făcut risipă de gesturi tandre la malul mării. Cei doi s-au plimbat ca doi îndrăgostiţi, ţinându-se continuu de mână, iar manechinul a sudat ţigările. După plimbarea pe faleză şi o cină târzie, "porumbeii" s-au retras la hotel, în "cuibuşorul lor de nebunii", unde lumina s-a stins rapid, semn că cei doi ori erau foarte obosiţi, ori îi încurca acest mic "amănunt".  

Crina Matei a avut o relaţie tumultuoasă cu ţambalagiul Marius Mihalache, pe care a încheiat-o în 2009. De atunci, Crina Matei a devenit foarte discretă cu viaţa ei privată.

Mai multe