Am aflat cine este persoana care i-a procurat pesticidul Mădălinei Manole

20 iulie 2010 8:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

UPDATE. Potrivit anchetatorilor, Berta Slav a declarat că a fost sunată de Mădălina Manole de mai multe ori. Aceasta îi cerea să-i cumpere Furadan. Artista a invocat ca motiv nevoia de a trata nişte plante împotriva dăunătorilor.

**************************************************

Petru Mircea: «Lăsaţi-mă să-mi plâng soţia»

Acestea sunt acuzaţiile pe care părinţii Mădălinei Manole le aduc soţului cântăreţei:

Viaţă de coşmar: «Soacra o tortura psihic pe Mădălina»

«Am aflat de la televizor că Mădălina mea a murit»

**************************************************

După mai multe audieri în secret şi dezbateri televizate în care s-a vorbit despre fana „misterioasă" care i-a cumpărat Mădălinei Manole otrava cu care artista a ales să-şi curme viaţa, identitatea acesteia a fost aflată de repoerterii „Adevărul de Seară".

Tânăra se numeşte Berta Slav, are în jur de 30 de ani şi lucrează de mai bine de zece ani ca inspector la Administraţia Financiară din judeţul Ilfov. Colegele ei ne-au confirmat astăzi că între Mădălina şi Berta a existat o legătură de prietenie.

„Da, Berta ne-a spus că s-au cunoscut, erau prietene, dar mai mult de-atât nu am mai apucat să vorbim, să ne spună dacă ea i-a cumpărat Furadanul, pentru că a intrat în concediu acum cinci zile", adică a doua zi după ce vedeta s-a sinucis.

Putea fi salvată

Potrivit anchetatorilor, Berta ar fi cumpărat Furadanul de pe internet cu 300 de lei, de la un comerciant din Cluj care acum riscă să stea la puşcărie între 3 şi 15 ani.

Specialiştii spun că insecticidul cu care Mădălina s-a sinucis poate fi fatal, dar depinde de cât de puternică este substanţa. Cu cât concentraţia este mai mare, decesul se produce mai rapid.

Totuşi, artista putea fi salvată, spune medicul toxicolog Victor Voicu, dacă aceasta era găsită înainte de a intra în comă. „O intervenţie medicală imediată i-ar fi putut salva viaţa", a spus specialistul.

Mai citeşte:

Mădălina Manole a trăit şi a murit sub semnul lui 14 - VIDEO

Părinţii Mădălinei, îngrijoraţi de relaţia cu Şerban Georgescu

Carmen Harra: «Mădălina avea o depresie clinică netratată»

Mădălin Voicu: «Mădălina Manole a avut o accentuată labilitate psihică»

Carmen Rădulescu: «Şerban m-a anunţat că Mădălina o să moară»

Mai multe