Am aflat primii. Cornel Ilie de la Vunk va deveni tată

22 iulie 2015 20:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

La începutul lunii, Cornel Ilie (39 de ani) i-a luat prin surprindere pe toţi fanii săi. Înconjurat de prieteni, în cea mai mare discreție, solistul de la Vunk s-a căsătorit la 4 iulie cu logodnica sa, Eliza Suditu (25 de ani).

„(Re)născut pe 4 iulie”, scria Cornel Ilie pe blogul său personal, descriind ziua în care a renunțat la burlăcie. Surprizele din partea solistului de la Vunk nu se opresc aici. Artistul a anunţat în noul număr al revistei OK, care apare joi (24 iulie) pe piaţă, că el şi proaspăta soţie vor deveni părinţi. „E pe drum. Suntem în şase luni. E fetiţă. Niciodată nu am ştiut ce vreau, o fată sau un băiat. Poate de la al doilea o să ştiu ce-mi doresc”, a declarat Cornel, pentru revista OK.

Odată cu anunțul acesta, ne dăm seama că, la nuntă, miresica era deja graviduță. Aşadar, nu ne mai miră de ce marele eveniment a fost organizat din scurt. Totuși, a fost o nuntă cu totul specială. Nu s-a furat mireasa, iar obiceiurile şi rigorile specifice unui astfel de eveniment au fost înlocuite cu o atmosferă foarte relaxantă, care i-a îmbiat pe invitaţi să se simtă bine, jucându-se, dansând în ploaie sau privind artificiile. „Am vrut ca invitaţii noştri să se joace, nu să joace”, a mai scris Cornel Ilie, pe același blog.

Înainte de nunta lui Cornel, trupa Vunk a lansat o nouă piesă, „Fă-mi cu mâna” 

Mai multe