Am un kil de silicoane, la TV să mă dau mare

8 mai 2015 23:17   Vedete românești
Ultima actualizare:

În Postul Paştelui au stat mai mult pe la medicul estetician decât pe la biserică, dar acum sunt mulţumite de îmbunătăţirile făcute. Solista Julia Jianu (39 de ani) s-a operat la finele lunii martie şi şi-a pus implanturi uriaşe, de 445 mililitri fiecare. Invitată recent la emisiunea “Teo Show” (Kanal D), ea s-a fălit cu podoabele şi şi-a motivat decizia de a “căra”, zilnic, aprope un kil de sâni.

“Mi-am dorit să nu mai port sutien, aşa că mi-am mărit bustul. M-am săturat mereu să port, pe sub ţinute, sutiene incomode, cu sârme, fără sârme, care nu stau, mă strâng, se văd. Am făcut-o şi acum recunosc: de-aia am vrut silicoane”, a declarat solista. 

În luna aprilie, şi Andreea Tonciu (29 de ani) şi-a pus implanturi uriaşe, de 600 ml fiecare, la o clinică din Istanbul (Turcia). Ea nu a apucat însă prea mult să le afişeze la emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), căci a renunţat la postul de asistentă, pentru alte proiecte ale televiziunii respective. Îi vom vedea însă sânii în show-ul “Poftiţi pe la noi”, care va reveni de luni pe micul ecran.

Mai multe