Amalia Enache, cu fundul de braziliancă la înaintare! A făcut ravagii

23 septembrie 2015 21:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri seară (23 septembrie) a avut loc inaugurarea Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din România. La acest eveniment şi-au făcut apariţia mai multe vedete din showbiz-ul românesc, printre care Andreea Marin, Corina Bud, dar şi Amalia Enache (38 de ani), cea din urmă având una dintre cele mai sexy apariţii de până acum.

Amalia Enache a luat parte miercuri seară la un eveniment de mare anvergură, care a avut loc în Capitală. Vedeta Pro Tv a fost considerată mereu o prezenţă impecabilă în materie de stil, datorită ţinutelor pe care şi le alege.

Dacă de cele mai multe ori, Amalia a ales să îmbrace rochii lungi, decente, care îi acopereau corpul în totalitate, de data aceasta, ştirista a decis să renunţe la hainele cuminţi şi şi-a expus trupul de adolescentă. Prezentatoarea tv a atras toate privirile celor prezenţi. Ţinuta ei a fost una extrem de sexy, constând într-o rochie scurtă, mulată, care i-a scos în evidenţă silueta impecabilă.

Vedeta nu a trecut neobservată, mai ales că aceasta a slăbit foarte mult în ultima perioadă, iar fundul îl are din ce în ce mai bombat, semn că Amalia Enache trece des pe la sala de sport.

Mai multe