Amalia Enache, momente speciale alături de fetiță: Alma a împlinit doi ani!

6 august 2018 9:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viaţa de mămică îi dă Amaliei Enache o fericire care i-a rămas întipărită pe chip. După mulţi ani în slujba Pro Tv, vedeta a simţit nevoia să se dedice fetiţei ei şi de când a adus-o pe lume pe Alma ( 9 august 2016) timpul este relativ. Nu se mai grăbeşte să fie la curent cu tot ce mişcă în jurul ei, ci este preocupată doar de starea de bine a bebeluşului ei.

Recent, Amalia Enache și-a sărbătorit fetița care a împlinit, la începutul lunii august, 2 anișori. Îmbrăcată într-o rochiță de culoare argintie, micuța Alma a fost înconjurată de numeroși copii și prieteni de familie. Micuța s-a bucurat de un tort spectaculos, colorat și decorat cu figurile care reprezentau copii în miniatură.

Amalia Enache a refuzat să dezvăluie identitatea tatălui copilului ei și a evitat un răspuns tranșant la întrebarea dacă a rămas însărcinată în urma unei proceduri de inseminare artificială. Gura lumii vorbește însă de multă vreme despre relația specială dintre Amalia și fostul ei coleg Claudiu Anghel, make-up artist la Pro TV până la emigrarea în Argentina, în urmă cu ceva timp. Claudiu a fost cel care pare că a confirmat relaţia specială cu micuţa Alma după ce a publicat o imagine în care apare împreună cu fetiţa, iar comentariul care însoțește fotografia nu prea lasă loc de interpretări. Claudiu a scris ”Minha Alma” (Alma mea), lăsând să se înţeleagă că el ar fi tatăl fiicei Amaliei.    

Mai multe