Amalia Năstase, la surf în America! Brigitte, la cină oficială la Monte Carlo

25 iulie 2017 14:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase nu scapă de amintirea fostei soţii, Amalia, cu care are două fete, iar acest lucru o scoate din minţi pe Brigitte Năstase. Cele două femei din viaţa fostului tenismen îşi trimit adesea săgeţi otrăvite, iar ultimul scandal a făcut-o pe actuala parteneră a lui Ilie să plece singură pe Coasta de Azur. În timp ce Brigitte îşi etala formele obţinute în cabinetul medicului estetician, Amalia şi-a exersat abilităţile pe placa de surf şi le-a trimis prietenilor imagini cu ea pe plajă.

Amalia Năstase este îndrăgostită de America şi după ce anul acesta a petrecut sărbătorile la Los Angeles, se pare că fosta nevastă a lui Ilie Năstase a ales din nou să meargă la plajă peste Ocean. Deşi Birgitte i-a reproşat public că se află în State pe banii soţului ei, Amalia a luat-o şi ea peste picior. Bruneta s-a fotografiat pe plajă, alături de fetele sale, Alessia şi Emma, dar şi de micuţul Toma, băieţelul în vârstă de un an şi zece luni din actuala ei relaţie cu Răzvan Vasilescu, şi a transmis ironic tuturor că se află la "Eforie Sud". 

Mari amatoare de surf, cele trei l-au privit atente pe cel mai mic membru al familiei în timp ce explora împrejurimile de pe plaja Venice. Amalia Nastase a devenit mama pentru a treia oara, la 8 octombrie 2015, cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu cu care are o relaţie de mai mulţi ani.

În tot acest timp, Brigitte s-a aflat în compania tenismenului Ilie Năstase, care după ce a dus-o la o sesiune de shoppping la Monte Carlo, ca să o împace, i-a oferit un dineu oficial cu Prinţul Albert de Monaco şi Prinţesa Ira de Furstenberg.  

 

Mai multe