Amanta lui Costea, însărcinată? Declaraţii bombă! Ce spune Nilă

17 septembrie 2014 18:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Amanta lui Costea, Alina Lică, cea cu care a înşelat-o pe Daniela Crudu timp de mai multe luni, se află la capătul puterilor după ce Nilă a părăsit-o şi pe ea. Se pare, după cum spun prietenii ei, că ar fi rămas însărcinată cu fotbalistul.

Alina Lică, amanta lui Mihai Costea, ar fi însărcinată. Mihai Costea s-a despărţit şi de ea acum două săptămâni din cauza certurilor, informaţiile fiind oferite de una dintre cele mai bune prietene ale Alinei, prin intermediul Acces Direct.

"Nu înţeleg de ce a făcut aşa ceva şi de ce nu i-a spus Danielei că are altă relaţie. Daniela nu doarme, nu mănâncă acum. Eu am avut mare încredere în el la început", a spus tatăl Danielei Crudu, Nelu, la Acces Direct.

"Eu i-am văzut pe Mihai Costea şi pe prima lui amantă, Alina, în cluburi din Vâlcea la lăutari. Alina agăţa de mult bărbaţi. Se duce după bărbaţi cu bani", a spus Dorin, un bărbat care i-a văzut pe Nilă şi pe Alina de multe ori împreună.

"Eu cred că ei au ajuns să fie nefericiţi. Şi el era nefericit şi cred că de aceea a şi plecat. Înainte de băiatul ăsta, Daniela nu a avut pe cineva care să-i arate că o iubeşte. Din acest moment foarte mulţi băieţi o vor căuta pe Daniela. Ea vrea familie şi copii. Eu am impresia că Mihai Costeao iubeşte şi că pur şi simplu s-a obişnuit cu ea în casă şi nu l-a mai atras", a adăugat Mihai Mitoşeru.

La scurt timp după ce acest zvon a fost lansat in emisiunea mai sus menţionată, Mihai Costea a intervenit şi a negat vehement faptul că Alina Lică ar fi însărcinată şi copilul ar fi al său, prin intermediul unui SMS.

Mai multe