Amanta lui Leo Iorga: «Eu am avut grijă de el, nu nevasta lui!»

11 decembrie 2016 20:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

A fost aruncată din trupa Pact de pe postul de manager, după patru ani de muncă, iar acum Florenţa Marin a răbufnit. Îl face praf pe Leo Iorga şi o arată cu degetul pe nevasta acestuia. Bruneta crede că Paula Iorga este capul răutăţilor şi cea care ar fi “comandat” ca Leo să o lase fără pâine.

Pe 29 noiembrie, Leo Iorga (51 de ani) anunţa că renunţă la serviciile profesionale ale impresarei Florenţa Marin. Rockerul i-a reproşat “lipsa de profesionalism şi incompetenţa”, iar femeia a rămas uimită, având în vedere că timp de patru ani, de când rockerul s-a relansat sub denumirea de Pact, ea a încercat să ridice trupa şi să facă rost de cât mai multe concerte. La aproape două săptămâni de când a izbucnit scandalul, Florenţa (42 de ani) a hotărât să nu mai tacă şi să spună adevăratele motive pentru care s-a ajuns la această decizie-şoc. Femeia, care i-a fost lui Leo şi concubină, o arată cu degetul pe soţia artistului pentru că i-a luat pâinea de la gură. ”Sunt extrem de dezamăgită că s-a ajuns aici. Am muncit 4 ani pentru proiectul «Pact» şi acum sunt incompetentă?! Am adus 400 de concerte, aşa cum erau ele, cu bani, fără bani, dar eu am luptat pentru ei când nu-i ştia nimeni.

Cu Leo nu am nimic, poate să se ducă să cânte şi în Palestina, pe cât vrea el, dar să nu mă jignească. Paula Iorga ar trebui să-mi mulţumească pentru că eu am avut grijă cum să se îmbrace Leo pe scenă, când să-şi ia medicamentele, când să se odihnească. El a renunţat la mine din cauza influenţelor familiei. Leo e într-o fază de labilitate şi se află sub tratament, nu înţeleg de ce familia îl impulsionează să se comporte aşa. Eu l-am cunoscut pe el ca fiind un om bun, nu atât de rău”, a mărturisit Florenţa Marin, pentru Click! Şi, iată, că tot ea îşi ia bobârnacele şi după ce Leo Iorga a dat-o afară din trupă. ”Noi, vineri, trebuia să fim la Hârlău, însă nu am fost la Hârlău, pentru că Leo a plecat la Arad, să cânte cu trupa Pacifica, pe mai mulţi bani. A sunat la Hârlău şi le-a spus că eu mint şi că mă folosesc de numele lui. Păcat! Acum un an eram acuzată că-l duc la concerte să-l omor, iar acum, când se duce să cânte cu Pacifica, nu-l mai omoară nimeni. Am înţeles, e vorba de bani”, a conchis Florenţa, pentru Click! Diagnosticat cu cancer la plămâni acum cinci ani, Leo Iorga a recunoscut că Florenţa l-a ajutat, dar acum spune că totul s-a terminat. “De 2-3 ani nu mai există nimic între noi. Ea nu mai reprezintă interesele noastre în acest moment. Au fost sentimente, dar au dispărut. Eu nu contest că ea m-a iubit, dar showbiz-ul este o lume sălbatică, aici nu există milă”, ne-a spus el.

Diagnosticat cu cancer în 2011

Leo Iorga a fost diagnosticat, în 2011, cu cancer pulmonar, iar de atunci doctorii l-au operat la plămâni, de două ori la cap, căci făcuse metastază craniană, iar anul trecut a mai suferit o intervenţie chirurgicală la glandele suprarenale. La concerte, solistul cântă aşezat pe un scăunel, ca să nu-şi piardă echilibrul.

Mai multe