Amanta «ministrului Dracula», în locul lui Păsărin

20 iulie 2010 14:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Au fost bune prietene, au jucat în filme împreună, însă s-au trezit puse în situaţia ingrată de a fi „rivale" pe plan profesional. Silvia Stanciu, amanta fostului ministru Dan Matei Agathon, i-a luat locul Cosminei la emisiunea de la TVR 2, de unde aceasta a fost concediată pentru comportament indecent.

Vezi şi:

Amanta lui Agathon, rol de piţipoancă

Şi amanta lui Agathon face mişto de Moni!

Deşi s-a vehiculat numele Ginei Pis­­tol ca posibilă înlocuitoare a Cosminei, cea care a câştigat bătălia a fost nimeni alta decât Silvia Stanciu, amanta fostului ministru al turismului Dan Matei Agathon, poreclit „ministrul Dracula".

Coincidenţa a făcut ca cele două să se întâlnească pe Litoral chiar cu două zile înainte ca Păsărin să fie debarcată de la TVR.

Păsărin şi Dalia Puşcă (foto mic) nu au avut noroc la TVR 2

„Mă simt vinovată într-un fel că i-am luat locul Cosminei. Noi suntem prietene, am jucat în filme împreună. Mie îmi place firea ei dezinvoltă. Aşa e ea, nu are nimic de ascuns. Acum nu-i putem pune gluga în cap", ne-a spus Silvia, care se află la acest moment în probe, împreună cu partenerul ei de prezentare Andreas Petrescu.

Mai citeşte şi:

Păsărin, înlocuită la TVR 2 de un actor

Cosmina Păsărin: «Mai degrabă mă întorc la Pro TV decât la TVR»

Apărată de preot în scandalul erotic

Cosmina Păsărin şi-a mărit preţul...

„Prezentăm emisiunea împreună pâ­­nă la noi ordine. Sperăm să facem audienţă", a mai spus Silvia, care are ceva experienţă cu directul, ea găzduind alături de Andreas şi emisiunea „Dedicaţii muzicale" la TVR i.

Mai multe