Amna, la spital, infectată cu Covid

9 aprilie 2021 10:43   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața Amna (37 de ani) a ajuns la spital, fiind infectată cu noul coronavirus. Artista a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, chiar de pe patul de spital.

Amna este, la acest moment, sub atenta supraveghere a medicilor. “Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”, a spus Amna, direct de pe patul de spital.

În urmă cu două luni, Amna a ajuns de urgență pe mâna medicilor, după ce problemele sale de sănătate s-au agravat la “Survivor România”. Solista a avut probleme cu fierea, probleme care s-au acutizat prin participarea la show-ul din Republica Dominicană, iar cadrele medicale au decis să o opereze de urgență. Intervenția a fost una dificilă, solista fiind supusă unei anestezii generale.

Citește și:

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

SURVIVOR 2021 Amna s-a întors cu probleme mari din Republica Dominicană! Artista se operează! „Am luat o bacterie de acolo”

Mai multe