Amna s-a internat cu băieţelul în spital

3 februarie 2016 15:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Numai mamă să nu fii, atunci când copilul e bolnav şi suferă pe un pat de spital. Amna a trăit o astfel de experienţă nefericită cu băieţelul ei de un şi jumătate, care a avut nevoie de îngriji medicale după ce a contactat un virus periculos. Micuţul a stat 12 ore pe perfuzii şi şi-a băgat mama în sperieţi.

Au fost zile de coşmar pentru Amna, care a tras din greu alături de băieţelul ei bolnav. Cântăreaţa s-a internat cu David la o clinică privată şi abia marţi a reuşit să-l pună pe picioare. Medicii i-au acordat toată atenţia şi l-au stabilizat. Băieţelul artistei a avut nevoie de perfuzii prin care i s-a administrat tratamentul. La plecarea de la spital, artista a făcut o fotografie, în care apare zâmbitoare că în sfârşit, părăseşte clinica după zile de chin. În imagine, se vede că lui David, asistentele medicale i-au pus o branulă.

"Mămici, aveţi mare grijă de cei mici în această perioadă! Circulă un virus gripal foarte puternic, spitalele sunt pline de copii bolnavi. Plecăm acasă după câteva zile cumplite", a scris Amna pe pagina de socializare în dreptul unei fotografii în care apare alături de băieţelul ei bolnav. 

Artista este căsătorită din 2011 cu Cristi, iar în vara lui 2014 l-a adus pe lume pe David. Până în luna a şaptea, solista şi-a ascuns burtica de gravidă, însă pe ultima sătă de metri s-a bucurat de toate felicitările venite din partea prietenilor. 

Mai multe