Amna se vrea din nou mamă: "Îmi mai doresc un băieţel" VIDEO

13 aprilie 2015 23:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Amna şi soţul ei, Cristi, au avut parte de sărbători mai speciale. A fost un întreg maraton între concerte, cozonaci, pască şi drob! Şi dacă prima zi de Paşte au petrecut-o pe scenă, luni au sărbătorit cum se cuvine alături de fiul lor, David.

Concertele i-au ţinut pe Amna şi pe soţul ei, Cristi, ocupaţi şi în prima zi de Paşte. Dar luni şi-au tras puţin răsuflarea. Dar cu toată agitaţia pentru concerte, Amna şi-a făcut timp şi pentru gătit! A ajutat-o şi mama ei, fără de care recunoaşte că nu s-ar fi descurcat.

Pentru Amna şi pentru soţul ei, sărbătorile pascale înseamnă şi respectarea tradiţiilor.

"În ultima săptămână am ţinut postul. Am fost cu naşii şi luat lumină, cam asta facem în fiecare an. Stăm la două străzi distanţă", a spus simpatica solistă la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, la Prima TV.

Şi, dacă la fiul lor, iepuraşul a venit cu o jucărie, la ei se lasă încă aşteptat. Cristi, soţul blondinei, are însă dorinţe mari. "La noi... iepuraşul e liber. S-a rătăcit! Noi încă îl aşteptăm, sperăm să vină! Mai nou soţul meu îşi doreşte o fetiţă. Să vedem dacă vine iepuraşul cu o fetiţă sau nu. Eu îmi doresc un băieţel, soţul meu o fetiţă. Încă negociem!  Vorbim cu iepuraşul. Să vedem dacă a fost darnic sau nu!", a mai spus artista care, spre deosebire de anul trecut, acum nu mai exclude posibilitatea de a deveni, din nou, mamă.

Mai multe