Ana Baniciu a primit mai întâi coronavirus de la iubit, apoi inelul de logodnă. Ce spune solista despre Edy Kovacs

1 octombrie 2021 18:23   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiica lui Mircea Baniciu, solista și actrița Ana Banciu (28 de ani), e foarte fericită. Ne-am întâlnit zilele trecute cu ea și cu noul iubit, Edy Kovacs, la un eveniment monden, și ne-a povestit și motivele acestei stări de bine.

"Am chef de muncă, am revenit după o vacanță foarte frumoasă în Italia, am stat două săptămâni. Am revenit cu forțe proaspete și m-am apucat de treaba. Urmează surprize multe. Lucrez și cu Răzvan Bănică. O să lansez o piesă cu un nou videoclip", ne-a spus ea. Am vrut să știm dacă va apărea iubitul în videoclip, însă ne-a spus că nu-i place să apară, nici măcar în public.

Mircea Baniciu l-a îndrăgit imediat

"El lucrează în domeniul Horeca și noaptea e DJ, pune muzică. Ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care stătea perete în perete cu mine. Într-o seară l-a chemat pe Edy, atunci el mi-a dat coronavirus. După a avut grijă de mine și uite că după un an suntem împreună. Și avem planuri mărețe. Ne înțelegem foarte bine, tata e foarte mândru și fericit că se înțelege bine cu Edy și cu familia lui. E fericit că am găsit un om bun, așa cum își doreau. A fost cererea în căsătorie (ne arată inelul) dar așteptăm să treacă pandemia, pentru că vrem să avem o petrecere relaxată nicidecum stresantă", ne-a povestit Ana Baniciu.

Citește: 

Ana Baniciu nu-și mai ascunde iubitul: „E prima dată când fac o postare atât de personală”

Ana Baniciu s-a logodit cu Edy Kovacs: «Te iubesc, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc»

Mai multe