Ana Baniciu nu-și mai ascunde iubitul: „E prima dată când fac o postare atât de personală”

25 decembrie 2020 19:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreața Ana Baniciu e foarte discretă atunci când vine vorba de viața pensonală, mai cu seamă cu relațiile sale. Totuși, magia Crăciunului se pare că a făcut-o pe aceasta să nu se mai „ascundă” și să îi mulțumească Moșului pentru partenerul din viața ei.

Artista a publicat câteva imagini prin intermediul cărora le-a dezvăluit celor care o urmăresc faptul că iubește și e iubită. „Nici nu știu ce să scriu pentru că este pentru prima dată când fac o postare atât de personală și am emoții! Să aveți sărbători minunate, înconjurați de iubire! Eu sunt cea mai fericită!”, a scris Ana în dreptul unor fotografii alături de iubitul ei.

Cine e Edy Kovac, iubitul Anei Baniciu

Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme alături de un tânăr afacerist. La cum o cunoaște publicul și la cât de discretă e mereu când vine vorba despre viața personală, aceasta nu a oferit însă prea multe detalii despre viața ei de cuplu, în afară de câteva postări discrete, de-a lungul timpului.

Edy Kovacs e un afacerist care nu e deloc nou în lumea showbiz-ului românesc, având în trecut relații cu unele din cele mai cunoscute dive de la noi printre care se numără și Daniela Crudu.

Mai multe