Ana Barnoschi, despărțire de logodnicul ei înainte de Crăciun. Mesajul pe care i l-a scris fostul iubit

22 decembrie 2020 22:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Barnoschi și logodnicul său au decis să meargă pe drumuri separate după aproape 6 ani de relație, chiar în prag de Sărbători! Asistenta TV și partenerul ei, care erau într-o relație de 6 ani, au decis să pună stop relației și să meargă fiecare pe drumuri separate.

Vestea a venit chiar înainte de Crăciun, iar admiratorii celor doi nu se așteptau, având în vedere că aceștia aveau planuri serioase și chiar își doreau să devină soț și soție în curând. 

Anunțul a fost făcut chiar de către logodnicul Anei, care a publicat o imagine cu ei doi, în care el o ținea strâns în brațe, în timpul unei vacanțe, însoțită însă de un mesaj de „adio”, care i-a luat prin surprindere pe toți.

„Au fost aproape 6 ani … Ani în care am învățat ce este fericirea, iubirea, bucuria de a iubi o persoană cu toată ființa mea. Din păcate, drumurile noastre se despart azi. Îți mulțumesc pentru tot și pentru toate lucrurile bune pe care le-am învățat de la tine Îți mulțumesc pentru tot! Ai grijă de tine, gălușcă”, a scris logodnicul Anei Barnoschi în dreptul fotografiei.

Cei doi s-au logodit în urmă cu trei ani

Ana Barnoschi a fost cerută de soție în 2017, atunci când activa ca dansatoare în trupa Fly Project. În timpul unui concert, Marian a venit la eveniment cu un buchet mare de trandafiri și s-a așezat în genunchi direct pe scenă în fața publicului spectator și i-a adresat marea întrebare, la care a primit răspunsul pe care îl aștepta.

Acum însă, cei doi nu au mai apucat să termine anul 2020 împreună, anunțând despățirea cu două zile înainte de Crăciun. „Mi-a plăcut felul în care arată, și, de la o întâlnire la alta, m-a cucerit cu felul în care se poartă cu mine, cum vorbește… Mi-a plăcut foarte mult că își dorea să-și întemeieze o familie, ceea ce întâlnești mai rar la cei tineri”, spunea Ana Barnoschi în urmă cu mai mult timp despre Marian.

Mai multe