Ana Maria Barnoschi, pregătită de operație: «Am multe probleme medicale»

19 martie 2018 16:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Maria Barnoschi, celebra asistentă tv de la Roata noroscului a decis că este momentul să se opereze. Rinoplastia pe care urmează să o efectueze nu este vreun moft de-al ei, ci se confruntă cu o problemă medicală de la vârsta de 16 ani și a amânat multă vreme. Însă vedeta a hotărât că nu mai lasă timpul să treacă fără să facă ceva și a mers direct la estetician.

Ana Maria Barnoschi a mărturisit că îi este frică de durerea de după însă trebuie să se opereze pentru sănătatea ei. Ea nu a reușit să se odihnească foarte bin în ultimele seri, dar nu se dă înapoi.

"Sunt speriată, am mari emoții. Mă operez la nas. Am mai multe probleme medicale, nu a fost nici un moft. Am evitat mult operația, am deviație de sept de la 16 ani și mi s-a recomandat să mă operez la 20. Am tot amânat, dar acum m-am decis. Aseară am dormit, dar cu o seară înainte nu prea. Mi-e frică de faptul că o să mă doară după. O să am fața cât un dovleac și nu o să-mi placă deloc faza asta. Sper să fie totul bine după", a declarat Ana Maria Barnoschi la TeoShow.

Mai multe