Ana Maria Georgescu s-a căsătorit. Iată cine o face fericită pe solista piesei «Ochii tăi»

12 iunie 2019 18:44   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ana Maria Georgescu (32 de ani), artista care a devenit cunoscută pe piața muzicală din România, în urmă cu mai bine de un deceniu, cu piesa ''Ochii tăi'', s-a căsătorit în 9 iunie. Ceremonia a avut loc în Cluj Napoca, iar mirii au radiat de fericire în ziua cea mare.

Ana Maria Georgescu și-a găsit liniștea în brațele lui Norbert, iar fericirea de pe chipul miresei a fost mai grăitoare decât 1000 de cuvinte. Cu zâmbetul larg, Ana și partenerul ei s-au distrat alături de invitați, ba au făcut și fotografii senzaționale pe care le vor avea în albumul de nuntă.

Pentru ziua cea mare, tânăra devenită cunoscută grație hit-ului "Ochii tăi" a ales o rochie albă, cu tăieturi fine, cu mâneci și decolteu bărcuță, dar și un buchet din lăcrămioare. Ana Maria și Norbert s-au logodit anul trecut, în Franța.

Ana Maria Georgescu a lăsat în spate cariera muzicală și s-a axat pe alte pasiuni. Acum actrivează ca actriță, dar lucrează și în domeniul marketingului și al PR-ului.

Ana Maria Georgescu l-a acuzat pe Florin Chilian că a bătut-o

În 2006, Ana Maria a trecut printr-o experiență traumatizantă. În noaptea de 23 spre 24 iulie 2006, Florin Chilian a făcut accident cu mașina, la ieșire din Cluj Napoca. În aceeași seară, artistul și iubita s-au certat, dar întâmplarea a fost relatată apoi de solistă ca fiind o bătaie soră cu moartea. 

„A început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă”, „M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură”, acestea sunt unele dintre cele mai dure declarații pe care Ana Maria le-a dat cu privire la iubitul ei de pe atunci, Chilian.

Florin Chilian a negat că ar fi agresat-o

Cu toate acestea, după incidentul din 2006, artistul a făcut abia în 2015 primele declarații, în exclusivitate pentru Click!

„Sper să fie bine, sper să fi trecut ea peste întâmplarea asta. Nu știu dacă într-adevăr i-a fost de folos. Oricum, în societate nu i-a fost absolut deloc de folos... Când l-am văzut pe Măruță că băga de la el, și buza spartă, și arcada... Atunci mi s-a făcut mie milă de săraca fată... Probabil că au fost foarte mulți șocați de ce declarase atunci Ana Maria și aș vrea să-i liniștesc pe toți. Nu mă interesează vreo acțiune în justiție împotriva nimanui! Ba, mai mult, știu exact de ce a făcut-o, îi cunosc motivele alea profund interioare, sunt de acord cu ce a făcut, în definitiv e din ce în ce mai greu, mai ales că s-au scumpit banii și atunci chiar m-am bucurat pentru ea că și-a găsit să lucreze la o televiziune prin Oradea din câte am înțeles”, mărturisea solistul, la începutul anului 2015, într-un interviu exclusiv pentru Click!

Mai multe