Ana Maria Mocanu şi-a arătat zona intimă în cada plină cu spumă

1 august 2016 23:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Intrată în vacanţă de la emisiune, Ana Maria Mocanu a găsit un alt loc unde să-şi expună cu generozitate formele. Dacă până acum asistenta tv îşi scotea sânii la înaintare, colega Danielei Crudu a trecut la un alt nivel. Ea îşi zăpăceşte admiratorii pe contul de Instagram, unde ultima imagine din cada cu spumă a înnebunit domnii.

Ana Mocanu este păcătoasă tare, chiar şi când este în vacanţă de la emisiune. Până săptămâna trecută, asistenta tv a purtat rochiţe transparente şi decoltate sau salopete mulate care i-au scos în evidenţă toate zonele cu silicon, dar acum a publicat o imagine de infarct. Asistenta s-a pozat în cada plină cu spumă, iar dacă faci un efort de imaginaţie poţi să descoperi cu uşurinţă ce se află sub pelicula de spumant.

Asistenta a lăsat să i se vadă picioarele, dar şi zona intimă. Pentru a spori misterul, Ana Maria și-a acoperit zona bikinilor cu mâna, dar fotografia a reuşit să-i zăpăcească pe fanii ei. Ana trăieşte o nouă poveste de dragoste cu un tânăr pe care l-a cunoscut în timp ce era trimis să o aştepte la aeroport. Iniţial, cei doi au fost doar amici, după care lucrurile au avansat rapid, iar astăzi sunt foarte îndrăgostiţi. 

Mai multe