Ana Morodan va prezenta o emisiune matrimonială

7 iulie 2017 17:46   Vedete românești
Ultima actualizare:

După „Noră pentru mamă” şi „Mireasă pentru fiul meu” cele două show-uri matrimoniale, iată că o nouă emisiune de profil este gata să înceapă pe micile ecrane. Click! a aflat că, de data aceasta, nu va mai fi prezentată de Mirela Boureanu Vaida, ci de Ana Morodan.

Unele dintre cele mai îndrăgite emisiuni, s-au dovedit a fi, de-a lungul timpului, cele de tip matrimonial. Aşa s-a întâmplat în showurile „Nora pentru mama” şi „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1 sau Kanal D, prezentate de Gabriela Cristea, Mirela Boureanu Vaida şi mai apoi de Paula Chirilă.

Dar iată că acum producătorii de la Sinevision pregătesc o nouă surpriză, căci au filmat promo-uri cu foştii concurenţi de la celalte emisiuni matrimoniale dar şi cu noua gazdă a acestui show.

Aceasta este Ana Morodan, o blogăriță de succes din România, care s-ar părea că este gata să vină în casele românilor într-o nouă ipostază. Deocamdată, aceasta are o urbrică la Antena 1, în fiecare miercuri, în cadrul emisiunii „Prietenii de la 11”.

Mai multe