Ana Porgras, despre mesajul care l-a înfuriat pe Zanni: «Era de la o persoană, e intimitatea mea»

14 iulie 2021 13:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Abia întors din Dominicană luni seară, cu trofeul Survivor în brațe, Zannidache a declanșat un scandal imens când a dezvăluit motivul pentru care a rupt subit relația cu Ana Porgras. Faimosul a povestit, în emisiunea Teo Show de la Kanal D, că totul a pornit de la un mesaj pe care l-a descoperit în telefonul Anei.

Zanni s-a declarat dezamăgit de Ana, concurenta cu care s-a tot speculat că ar avea o relație, dar nu a dezvăluit ce scria în mesajul primit de Faimoasă.

Ana Porgras a reacționat vehement la acuzațiile lui Zannidache într-un live făcut pe Instagram cu Raluca Dumitru. Ana a recunoscut că mesajul era de la o persoană din intimitatea ei și că în acesta se vorbea chiar despre Zanni.

“Eu am spus și la Teo că noi nu am avut o relație, nu am avut niciodată, am avut o conexiune, dar nu o relație. Dacă el a avut așteptări, e vina mea că el și-a creat ceva în cap?! Nu l-am dezamăgit eu pe Zanni, în egală măsură m-a dezamăgit și el pe mine. Vă zic eu ce mesaj a văzut, un mesaj de la o anumită persoană care nah… Eu nu trebuie să dau explicații despre viața mea. Eu am fost dezamăgită că a intrat în intimitatea mea. El a spus că eu am ezitat să îi dau telefonul, dar nu am ezitat nicio secundă, pur si simplu i-am dat telefonul. Nu ne-am certat. Când eu i-am dat lui telefonul l-am deblocat, iar el m-a întrebat care este parola și nu am crezut de cuviință să i-o dau. El mi-a dat unfollow. Nu am înțeles de ce l-a deranjat mesajul ăla de pe WhatsApp atât de tare. Mesajul pe care l-a vazut Zanni este intimitatea mea. Da, era despre el, dar nu era jignire. Se vorbea despre el în mesajul respectiv”, a mărturisit Faimoasa, într-un Instastory.

Citește și:

Zanni, înșelat de Ana Porgras? Ce i-a găsit Faimosul în telefon: “Mi s-a făcut greață. Eu nu vreau o relație cu ea"

SURVIVOR 2021 Ana Porgras, mesaj important pentru Zanni, după eliminare. Și-a arătat toată dragostea și susținerea

Mai multe