Ana Ularu joacă în cel mai tare serial de pe Amazon Prime: „Personajul meu e un fel de bombă cu ceas”

16 aprilie 2023 17:10   Vedete românești

Ana Ularu este una dintre cele mai fabuloase actrițe pe care țara noastră le-a oferit și care de nenumărate ori ne-a făcut cinste peste hotare. Acum face parte dintr-o altă producție de succes care a ajuns pe primul loc în topurile Amazon Prime. 

Noul serial The Power care a spart topurile a avut de curând premiera, iar vineri urmează să apară un nou episod. Serialul cuprinde nouă episoade, iar Ana Ularu joacă alături de Toni Collette ( care a jucat în The Sixth Sense, Little Miss Sunshine), John Leguizamo (cunoscut pentru Moulin Rouge, Romeo + Juliet), Auli’I Cravalho (care a jucat în Vaiana, Moana/Ralph rupe netu`) și Josh Charles (cunoscut din The Good Wife/Soția perfectă).

Serialul este bazat pe bestseller-ul omonim New York Times, The Power, vine cu un scenariu total inedit. Producția prezintă o lume absolut normală, care dintr-o dată se schimbă radical, datorită faptului că adolescentele de pretutindeni dezvoltă o abilitate nouă, pe cât de misterioasă, pe atât de puternică. Acestea au capacitatea de a transmite energie prin intermediul mâinilor în mod voit și controlabil, și chiar pot electrocuta dacă își doresc asta. O armă fantastică și totuși extrem de periculoasă, ulterior fenomenul ajunge să se răspândească la nivel global, iar lumea căpătă o cu totul altă față.

De două săptămâni serialul a reușit să se mențină pe primul loc în producțiile Amazon Prime. „The Power este cu adevărat o serie revoluționară de povești despre curaj, autodescoperire, depășirea limitelor și deturnarea ordinii”, spune Ana Ularu.

Ana Ularu joacă în serialul numărul 1 de pe Amazon Prime

Frumoasa și talentata româncă își face apariția în serial vinerea aceasta, în personajul Zoiei, ce locuiește în Europa de Est și care a avut parte de un destin supus multor încercări dureroase. Este supusă unor șocuri cumplite, dar demonstrează că are o putere de recuperare fantastică și datorită Puterii și inteligenței sale, reușește să se conducă pe ea și surorile sale către libertate. 

„Personajul meu e un fel de bombă cu ceas, este reprezentanta unei justiții neiertătoare, este un om care a supraviețuit abuzului și s-a reconstruit spectaculos”, spune Ana despre Zoia.

Mai multe