Anamaria Ferentz şi-a adus mama în America. Cum a aşteptat-o

26 februarie 2016 15:40   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Ferentz nu mai este singură printre străini. Cântăreaţa şi-a adus mama în America şi este în culmea fericirii. A luato de la aeroport şi au stat ore întregi la poveşti.

Anamaria Ferentz (40 de ani) se simte completă acum de când mama ei a ajuns peste Ocean. Artista nu mai duce dorul casei de când o are pe cea care i-a dat viaţă lângă ea. A aşteptat-o cu flori la aeroport şi a plimbat-o prin cele mai frumoase locuri. Solista şi mama ei au profitat din plin de revedere şi au încercat să recupereze timpul pe care nu l-au petrecut împreună în ultima vreme. Anamaria este foarte apropiată de mama ei, mai ales că în copilărie a avut mult de suferit din cauza certurilor pe care le auzea în casă. 

"Părinții mei s-au despărțit când eu aveam trei ani. A fost un divorț cu scandaluri și bătăi. Mie asta mi-a marcat viața. M-am simțit lipsită de iubire, abandonată. Se băteau pe mine, la care să rămân, unul mă trăgea de mâini și altul de picioare. De aici și zidul pe care l-am ridicat între mine și bărbați”, povestea, Anamaria Ferentz. Acum, artista poate răsufla uşurată, căci este o persoană independentă care se întreţine singură, însă încă îi mai revin în minte scene triste din trecut.  

Mai multe