Anamaria German Vergu, în scaunul cu rotile la 23 de ani

16 februarie 2015 16:57   Vedete românești
Ultima actualizare:

Interpretă de folclor, Anamaria German Vergu (23 ani) a rămas paralizată de la piept în jos, în urma unui nefericit accident de mașină, petrecut în mai 2013.

De atunci, Anamaria merge zilnic la recuperare, iar o dată la trei luni, urmează un tratament extrem de costisitor în Franța. Un medic din Anglia i-a spus că îi poate monta un cip pe coloana vertebrală, ce ar putea-o face să ducă o viață normală, însă operația costă 200.000 de lire sterline și, până acum, tânăra cântăreață nu a reușit să strângă banii necesari intervenției. Cei care doresc să o ajute pot face donații de 2 euro printr-un simplu sms la 8832 (mesajul să conțină cuvântul ANA sau poate să fie gol), iar pentru donații mai mari, în contul: RO49CARP 027200876171RO1.  

Un amic i-a distrus viaţa

Viaţa Anamariei German Vergu a luat o întorsătură dramatică în urmă cu doi ani, când se întorcea de la un concert. Tânăra se afla în maşină împreună cu o prietenă şi cu un amic, pe post de şofer. Prietenul cântăreţei, băut fiind, a intrat cu autoturismul într-un parapet. De atunci, ea nu şi-a mai simţit picioarele.

Mai mulţi colegi de breaslă au ajutat-o

În ajutorul cântăreţei de muzică populară au sărit mai mulţi colegi de breaslă, care i-au donat bani. Şi Gigi Becali a fost impresionat de drama artistei şi i-a dat, din închisoare, suma de 20.000 de euro. Din păcate, ea nu a reuşit să strângă toată suma necesară operaţiei - 200.000 de euro - şi are în continuare nevoie de ajutor.

Mai multe