Anamaria Prodan a dezvăluit ce i-a spus Dan Alexa înainte să îl lovească

18 august 2019 20:59   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost progratoniștii unei faze incredibile în luna iulie a acestui an, când impresa l-a lovit violent în față în față pe antrenorul Astrei, la finalul partidei de la Giurgiu cu FC Botoșani, în holul de lângă vestiare. După ceva vreme, Anamaria a decis să explice motivele pentru care „i-a sărit țandăra”.

În luna iulie a acestui an, Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost protagoniștii unei scene controversate, despre care s-a speculat mult în presă. Impresara a fost filmată în timp ce purta o discuție aprinsă cu Alexa, soldată cu cu lovirea lui violentă, cu pumnul în față. La momentul respectiv, tabloidele susțineau că între cei doi s-ar fi înfiripat o relație pentru a putea explica gestul extrem al Anamariei, însă după ce întreg scandalul s-a potolit, vedeta a fost cea care a explicat, în cele din urmă, situația. 

Anamaria Prodan a dezvăluit, la mai bine de o lună de la incidentul cu Dan Alexa, ce i-a spus acesta înainte să se enerveze și să îl lovească. Aceasta a explicat că totul a pornit de la jocul făcut de fundașul central Tiram, care a comis penalty-ul în meciul cu Botoșani din prima etapă. Dan Alexa s-a arătat extrem de nemulțumit de acest transfer. 

„Mi-a zis că e vina mea, că eu l-am adus pe Tiram. Israelianul care a făcut penalty în primul meci. Era presiune mare pe mine, eu am insistat pentru jucător. Nu puteam rezilia, pentru că avea contract pe trei ani. A fost o greşeală din partea mea să reacţionez aşa. În cele din urmă, după o săptămână, băiatul a reziliat, am găsit o metodă să plece.

Alexa e tânăr, a urcat frumos în carieră și e un timp care îi înfruntă pe toți, Am greșit când l-am lovit. Aveam nervi și era și adrenalină. Avem o relație foarte bună, suntem o familie”, a spus Anamaria Prodan la TV Digi Sport, potrivit gsp.ro.

Mai multe