Anamaria Prodan a publicat imagini de poveste de la nunta Ionelei Prodan

22 aprilie 2018 18:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan simte profund lipsa mamei sale, astfel că, a împărtășit cu prietenii ei virtuali, imagini de la nunta Ionelei Prodan. Imaginile o înfățișează pe mama Anamariei Prodan în biserică, alături de soțul ei, Traian Tănase în ziua în care au ales să se căsătorească.

Anamaria și mama ei au avut o legătură foarte specială, cele două erau de neseparat, iar moartea Ionelei Prodan a afectat-o enorm pe vedetă. “Nunta mamei mele. Ionela prodan. Mândră de mama mea. Cea mai bună cântareață. Cea mai bună mamă din lume”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiilor.

“Nici nu pot să-mi imaginez prin ce treci”, “Dumnezeu să o ierte și să o odihnească. Știu ce înseamnă să își pierzi mama”, “Dumenezeu să o iarte, stai liniștită Ana, a plecat într-un loc mai curat”, “De când a plecat la ceruri ascult melodia ei Ană Ană și Mărie , nu mă mai satur să o ascult ! Dumnezeu să o ierte !?”, sunt câteva dintre mesajele primite de Anamaria Prodan.

Ionela Prodan a fost condusă pe ultimul drum pe 19 aprilie, alături de familie au venit și mai multe personalități din lumea showbiz-ului românesc. Oana Roman, Andreea Tonciu, Elena Merișoreanu, sunt doar câteva dintre aceste nume.

Mai multe