Anamaria Prodan, enervată pe tot ce s-a spus despre starea medicală a mamei: «Ei nu ne cunosc pe noi»

2 aprilie 2018 17:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan a declarat că persoanele care fac declarații despre starea de sănătate a mamei sale, nu cunosc deloc amănunte din interiorul familiei, ba mai mult de atât, nici măcar nu le sunt apropiați.

Starea de sănătate a Ionelei Prodan s-ar fi înrăutățit, conform evz.ro, și mulți oameni apar la televizor sau în presă pretinzând că dețin informații mai amănunțite despre cum se simte cântăreața de muzică populară. Anamaria Prodan, fiica Ionelei Prodan, a declarat pentru Antena Stars că persoanele care își spun părerea despre situația medicală a mamei sale, mint.

"Poţi să ai 10 live-uri, poate să stea acolo 5 mii de ani, că n-o să intre şi n-o să vorbească nimeni. Îi vâd pe toţi, toţi sunt prietenii mei, a lui mama, nu îi cunosc, nu i-am văzut în viaţa mea.Băi, ce e asta?  Mi se pare o nebunie, deci eu nu i-am cunoscut pe aceşti oameni care i-au bani de la televizor ca să vorbească de mine şi de familia mea. Merg, se vând, pe 1 milion, 2 milioane de lei ca să ce? Să spună ce? Când ei nu ne cunosc pe noi. N-au vorbit nici cu mine nici cu mama niciodată, niciunul din toţi aştia care ies pe la televizoare", a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars

Mai multe