Anamaria Prodan fără sutien în cea mai transparentă rochie. Cum a apărut după ce a slăbit 17 kg

23 mai 2019 8:54   Vedete românești
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan este pe bună dreptate sexy impresara din fotbalul românesc. Miercuri seara, apariţia ei de la petrecerea VIVA a fost inetns copmentată. Anamaria a purtat o ținuta transparentă ce i-a lăsat la vedere noua siluetă după ce a dat jos 17 kg.

Anamaria Prodan este una dintre vedetele care demonstrează că vârsta este doar o cifră în buletin. la 46 de ani, impresara a defilat pe covorul roşu de la Clubul Dimplomaţilor într-o rochie care alăsat să se vadă totul. Pe dedesubt, anamaria nu a purtat sutien, ci doar o pereche de bikini minusculi, semn ca nevasta antrenorului Laurențiu Reghecampf este total lipsită de inhibiții. Toată lumea a fost de părere ca Anamaria Prodan arată mai bine acum, decât la 20 de ani, când își afisa nurii prin revistele pentru adulţi.

”Eu sunt o femeie prețioasa? Nu se vede?”, a glumit impresara în timp ce îşi etala rochia transparentă, creaţie semnată de designerul Cristina Săvulescu.

Anamaria Prodan investeşte sume exorbitante în haine şi accesorii

”Am și eu o nebunie de-a mea cu hainele. Dau o avere lunar pe haine și nu-mi pare rau”, a  mai spus sexy impresara, care are acasă genți și pantofi in valoare de 400.000 de euro. Numai ceasul Rolex din aur pe care-l poarta la mâna costa 45 000 de euro.

Anamaria Prodan şi-a completat ținuta cu o coafură interesantă. Impresara a purtat extensii, prinse într-o coadă de cal. De când a renunțat la vechea coafură "palmier", Anamaria apelează foarte mult la extensiile din păr natural. ”Ador părul lung și am zis să încerc și eu un nou look a la J. Lo. Parca seman puțin cu ea”, a glumit Anamaria Prodan. Nu este prima data când Anamaria Prodan pozează îndrăzneţ. Sexy impresara a umplut rețelele sociale în ultima vreme cu poze fierbinți, pe care le publşică spre deliciul fanilor săi.  

Citeşte şi:

Anamaria Prodan își poate cumpăra 15 garsoniere numai cu ce poartă la mână: ceas, inele, brățări

Anamaria Prodan se înfometează. Cum îşi îngrijeşte părul dacă nu mănâncă

Mai multe