Anamaria Prodan i-a tăiat moţul finului cu numărul 70!

25 februarie 2018 12:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petrecere mare, sâmbătă seară, la un hotel din Poiana Braşov! Anamaria Prodan a fost în centrul atenţiei, impresara fiind invitată să taie moţul celui de-al 70-lea fin al ei. Băieţelul este fiul creatoarei de modă Seila Gurdal, una dintre stilistele vedetei. Cheful nu a fost doar despre micuţul Edan, ci a cuprins şi o prezentare de modă specială, semnată de celebrul designer cu origini tătărăşti, ce deţine şi un atelier în Bucureşti,

Anamaria Prodan a pierdut numărul finilor, la începutul acestei luni ea fiind naşă de botez pentru fiului fotbalistului Gabi Enache cu Lena Rohozeanu. Sâmbătă, istoria s-a repatat pentru sexy-impresară, care a fost din nou printre fini. Vedeta i-a tăiat moţul lui Edan, fiul creatoarei de modă Seila Gurdal. La eveniment a fost şi finii ei de cununie Andreea Tonciu şi soţul ei Daniel Niculescu. 

"Anamaria a avut emoţii mari, chiar dacă a botezat şi a cununat de-a lungul timpului. De fiecare dată, ea pune suflet. Ea a fost impresionată de faptul că băieţelul a ales de pe tavă mingea de fotbal, dar şi bani şi un avion. Practic, obiectele alese s-au potrivit cu dorinţele mamei şi nasei. Seila vrea să-l facă pilot, iar Anamaria, bineînţeles că îşi doreşte pentru el o carieră sportivă", au povestit apropiaţi ai Anamariei Prodan pentru Click!   

Evenimentul la care au participat în jur de 50 de persoane a cuprins şi o prezentare de modă a mamei sărbătoritului. Seila Gurdal şi-a lansat o nouă colecţie din haine de piele făcută special pentru toate doamnele, dar şi pentru fiul ei, intitulată "We love Eden".  

Mai multe