Anamaria Prodan: «În pauze, am gătit pentru colegii mei de filmare»

30 mai 2017 20:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Noua vedetă a Pro TV-ului, Anamaria Prodan (44 de ani), a început filmările pentru “Gospodar fără pereche”, show care va debuta cu o primă emisiune în care vor fi prezentaţi fermierii burlaci.

Vedeta ne-a vorbit despre acest proiect: “Sunt o persoană cu foarte multă energie. Chiar dacă zilele acestea au fost mai aglomerate decât de obicei, am reuşit să-mi menţin buna- dispoziţie. Am filmat pentru «Gospodar fără pereche» programul fiind de la 7 dimineaţa până după ora 19.00. N-a fost uşor, dar am găsit şi momente de linişte în stilul meu, că nu prea pot sta locului. În pauzele de filmare, am pregătit mâncare pentru colegi, le-am ajutat pe doamnele de la fermă cu păsările şi cred că au fost doar cinci minute în care am stat pe un şezlong şi m-am uitat la desfăşurarea de forţe din jurul meu. De-abia aştept să vedeţi rezultatul în prima ediţie «Gospodar fără pereche» pe 6 iunie, de la 20.30, la Pro TV!”, ne-a spus Anamaria Prodan.

Vedeta se implică foarte mult în  acest show, iar în pauze le povesteşte colegilor despre soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, şi despre cei 3 copii ai ei, Sarah, Laur jr. şi Rebecca.

Mai multe