Anamaria Prodan, pusă la zid pentru rochia din piele de şarpe! Iulia Albu s-a dezlănţuit

3 august 2017 19:55   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ce putea să le "încaiere" pe Iulia Albu şi Anamaria Prodan decât o piesă vestimentară? Rochia din imitaţie de piele de şarpe, semnată Ermanno Scervino, cu care sexy-impresara a făcut furori la filmările emisiunii "Gospodar fără pereche" de la Pro Tv , a cărei gazdă este, i-a atras imediat atenţia celebrului fashion-editor, care a remarcat ţinuta şi a reacţionat pe contul ei de socializare.

Laudele au curs în cascadă pentru Anamaria Prodan la scurt timp după ce s-a afişat cu rochia ei, imitaţie din piele de şarpe, pe contul de Instagram, dar doar din partea admiratorilor, nu şi a criticilor de modă. Iulia Albu a sesizat imediat modelul purtat de impresară şi deşi în trecut Nicole Scherzinger a atras toate privirile la Cannes pe covorul roşu cu aceeaşi ţinută, fashion-editorul a avut câteva remarci de făcut pentru vedeta noastră.

Nici măcar faptul că ţinuta mulată croită dintr-un material cu impremeu din piele de şarpe i-a pus silueta suplă în valoare prezentatoarei Pro Tv nu a contat pentru Iulia Albu.  

"Anamaria Prodan a jupuit 50 de șerpi pentru o rochie. Știți cât urâsc aceste lucruri, dar cel mai tare și cel mai tare urăsc accesorizarea cu ceasul și acele brățări", a punctat Iulia Albu pe contul ei de socializare. 

Mai multe