Anamaria Prodan şi-a tatuat mama în chip de înger

11 mai 2018 19:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pierderea ambilor părinţi a fost cel mai dramatic moment din viaţa Anamariei Prodan. Tatăl său a murit când a devenit majoră, iar astăzi se pregăteşte de parastasul de o lună al mamei sale Ionela Prodan. Această durere a marcat-o printr-un tatuaj pe umărul drept.

Are o pasiune pentru tatuaje, iar majoritatea au semnificaţii importante pentru Anamaria Prodan (45 de ani). Pe spate, impresara şi-a tatuat cei trei copii şi pe soţul Laurenţiu Reghecampf, pe abdomen nişte broscuţe, la încheietura mâinii are iniţialele soţului, un soare, iar pe antebraţ mesajul ”soulmate forever” (n.r.: suflet pereche pentru totdeauna), referindu-se la soţul ei cu care are o căsnicie de zece ani.

De ceva timp, în colecţia de tatuaje a Anamariei a mai apărut unul. Este vorba despre un înger cu aripile deschise şi pe care a ales să şi-l deseneze pe umărul drept. Pe acesta şi l-a făcut în toamna anului trecut, când starea de sănătate a mamei sale era precară, iar impresara a încercat să se împace cu gravitatea bolii. ”Îngerul are o simbolistică aparte. Este îngerul păzitor al Anamariei. Ea şi-a divinizat părinţii. Pierderea tatălui ei, Traian Tănase, a marcat-o foarte tare, iar faptul că s-a stins şi Ionela Prodan parcă a pus capac situaţiei. Acest înger are un mesaj aparte pentru ea”, a declarat o persoană din apropierea afaceristei.

Mai multe