Anastasia Ursu, cea mai tânără concurentă de la "Românii au talent", l-a vrăjit pe Călinescu: "Florin, ești foarte drăguț”

1 martie 2021 20:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Spectacolul a continuat și luni seara la "Românii au talent", sezonul 11. De această dată, jurații s-au topit de drag când pe scenă a urcat o mogâldeață de doar 4 ani, cea mai tânără concurentă de până acum. Anastasia Ursu a recitat poezii și i-a furat inima lui Florin Călinescu.

Anastasia are patru ani și trei luni și a venit tocmai din Chișinău pentru a recita poezii. Ea i-a impresionat pe cei patru jurați, după ce a fost întrebată de Alexandra Dinu câte poezii știe. „Știu foarte multe, dar pe canalul meu de YouTube am 800”, le-a dezvăluit cea mică juraților, potrivit stirileprotv.ro. Interpretarea fetiței a făcut deliciul publicului și juriului. Anastasia a demonstrat că talentul și ambiția nu țin cont de vârstă.

Florin Călinescu a fost cucerit de la prima vedere de adorabila Anastasia, care l-a surprins pe jurat și cu o serie de complimente. „Florin, ce e? Te-ai emoționat de o poezie? Am văzut că ai pus capul jos. Ai știut că am să vin? Florin, ești foarte drăguț”, i-a spus cea mică juratului. Anastasia nu a venit cu mâna goală și, pe lângă interpretarea care a uimit și impresionat pe toată lumea, a adus juriului și niște mici cadouri: desene făcute chiar de ea.

Mai multe