Anca Badiu aleargă pe bandă să-şi recapete talia de viespe

21 noiembrie 2015 20:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cântăreaţa Anca Badiu (36 de ani) a dus o luptă grea cu propriul organism din cauza problemelor de sănătate şi a antidepresivelor care au făcut-o să se îngraşe foarte mult.

La un moment dat a ajuns să cântărească 100 de kilograme. De mai bine de un an, însă, cântăreaţa şi-a schimbat stilul alimentar, a început să facă sport regulat, iar rezultatele au început să devină vizibile. Mai nou, Anca a descoperit ce minuni pot face “aparatele de slăbit”.

“De curând, am aflat de la o prietenă de existenţa unui aparat ce combină ultrasunetele, electroterapia şi vacuumul. La finalul tratamentului cu Bella Contour Maxx de la Slimart am alergat pe bandă 15 minute pentru a elimina toxinele. Eu sunt sceptică în ceea ce priveşte aparatele de slăbit, dar am fost încântată să văd rezultatele. Am pierdut 5 cm în talie după o şedinţă şi 10 de pe abdomen după cea de-a doua”, a declarat Anca Badiu. Dornică să revină la silueta filiformă pe care o avea pe când s-a lansat, cântăreaţa afirmă că va combina exerciţiile la sală cu şedinţele la salonul de înfrumuseţare.

Mai multe